RO HU EN

Organizații facilitatoare

21-07-2016
Organizații facilitatoare

KORZO

E-mail: office@korzo.org.ro

Despre organizație

Cinci istorici de arta, tineri si plini de entusiasm stau în spatele organizației si vor sa împărtășească cu un public cât mai larg istoria, arta si poveștile orașului Cluj prin organizarea tururilor ghidate tematice si pedagogie muzeala pentru copii. Asociația Korzo a luat naștere cu scopul de a strânge în jurul ei pe toți cei care vor să cunoască,  să transmită mai departe  poveștile și secrete orașului. Nu contează că ești copil, adult sau vârstnic, femeie sau bărbat, călător sau locuitor al Clujului, dacă te alături nouă, împreună vom descoperi ceea ce se ascunde sub suprafață.

Persoană de contact

Újvári Dorottya

Tel: 0766636372

E-mail: dori@korzo.org.ro

 

CONSILIUL JUDEȚEAN AL ELEVILOR CLUJ

E-mail: cjecluj@gmail.com

Despre organizație

Consiliul Județean al Elevilor Cluj (CJE) este structura reprezentativa a elevilor la nivel județean, promotor al proiectelor și programelor care încurajează dezvoltarea personala a elevilor, voluntariatul și implicarea în comunitate. Scopul principal al Consiliului Județean al Elevilor este de a apară și promova drepturile și interesele elevilor și de a implica elevii în actul educațional, viața civică, socială și culturală.

Persoană de contact

Lariu Filip Andrei

Tel: 0751099303

E-mail: filiplariu@gmail.com

 

FUNDAȚIA COMUNITARĂ CLUJ

E-mail: office@fundatiacomunitaracluj.ro

Despre organizație

Misiunea Fundației Comunitare Cluj este îmbunătățirea vieții locuitorilor din zona Cluj prin mobilizarea și distribuirea de resurse pentru inițiative de dezvoltare locală. Programele noastre sprijină implicarea civică, educația tinerilor și copiilor, cultura, integrarea în viața comunității a grupurilor defavorizate, voluntariatul, parteneriatele și dezvoltarea comunitară.

Persoană de contact

Lucian Lupu

Tel: 0733932557

E-mail: lucian.lupu@fundatiacomunitaracluj.ro

 

FUNDAȚIA CIVITAS PETRU SOCIETATEA CIVILA

E-mail: office@civitas.ro

Despre organizație

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, fondată în toamna anului 1992, este o organizație pentru care implicarea, participarea și dezvoltarea comunității reprezintă principiile care îi călăuzesc activitățile.

Credem cu tarie în puterea inițiativei în rândul comunității și în capacitatea acestuia de a schimba viața oamenilor în bine. De aceea, Fundația Civitas are ca misiune dezvoltarea rurală și regională prin mobilizarea și sprijinirea societății civile, a structurilor publice și private, susținând în mod constant asociativitatea în cadrul comunității.

Suntem adepții unei abordări inovative a problemelor cu care se confruntă comunitățile noastre, de aceea inovarea socială este unul din pilonii pe care se bazează activitățile noastre.

Programele si proiectele derulate în cadrul Fundației noastre se regăsesc în aria dezvoltării regionale si locale conform cu principiile identificate în documentele de planificare strategica elaborate.

Persoana de contact

Anna Șargov

Tel: 0740 063 682

E-mail: anna.sargov@civitas.ro

 

Asociația FAPTE

Despre organizație

Fapte este o asociație care organizează evenimente culturale și de carieră. Printre proiectele noastre se numără Târgul de Cariere, cea mai importantă rețea de carieră și recrutare din România și Republica Moldova, și festivalul Jazz in the Park, care își propune să aducă muzică bună și activitățile culturale în spațiile publice din oraș.

Persoană de contact

Corina Brândușan

Tel: 0724 071 422

E-mail: corina@fapte.org