Jocuri Telematch - Creatorii de Viitor
Jocuri Telematch - Creatorii de Viitor
2023-10-28 12:00 - 2023-10-28 17:00
Cluj Hub - Strada Regele Ferdinand 22-26, Etajul 3
Echipa Arabescu vă invită la evenimentul extraordinar al jocurilor Telematch care va avea loc Sâmbătă, 28 octombrie 2023, începând cu ora 12:00, la Cluj Hub, strada Regele Ferdinand 22-26, etajul 3.
Telematch este un format de activitate de team-building care are ca scop promovarea muncii în echipă, a comunicării și colaborării între participanți. Acesta presupune o serie de mini--jocuri care solicită indivizilor să lucreze pentru a finaliza diverse competiții. Obiectivele Telematch sunt de a încuraja participanții să lucreze pentru un scop comun, de a educa și de a crea un spirit de echipă. Toți copiii, arabi, români și nu numai, se vor juca și se vor bucura unii de alții.
Accentul evenimentului de jocuri Telematch este pus pe familii și copii care învață și se joacă împreună. Vor exista oportunități pentru familia ta de a juca împotriva și alături de alte familii în provocările "minutul pentru a câștiga". Va exista, de asemenea, o ultimă ÎNCERCARE în care mamele și tații pot încerca să îi învingă pe voluntarii noștri cu mintea de maestru! Haideți, mămici și tătici, vă descurcați!
Evenimentul este gratuit, iar mâncarea tradițională arabă și răcoritoarele vor fi oferite. Sperăm ca evenimentul de jocuri să ofere o oportunitate pentru familii de a se implica în jocul cu copiii lor.
Scrie-ne pe Messenger