Clubul de Arte - Să Completăm Pictura
Clubul de Arte - Să Completăm Pictura
2023-10-29 12:00 - 2023-10-29 17:00
Cluj Hub - Strada Regele Ferdinand 22-26, Etajul 3
Echipa Arabescu vă invită la evenimentul extraordinar al Clubului de Arte care va avea loc Duminică, 29 octombrie 2023, începând cu ora 12:00, la Cluj Hub, strada Regele Ferdinand 22-26, etajul 3.
Clubul de Arte este un grup care functionează pentru a oferi studenților și copiilor internationali și locali oportunitațile de a se reuni într-o comunitate în afara salii de clasa pentru a se angaja în activitați despre diferite idei care se întâmpla în arta. Acest club vă reuni toate comunitățile care locuiesc în Cluj si va oferi sansă de a-si exprima culturile si de a-si reprezenta unicitatea prin diferitele aspecte ale artei, cum ar fi dansurile, culorile, cântecele și creativitate.
Evenimentul este gratuit, iar mâncarea tradițională arabă și răcoritoarele vor fi oferite. Practic, Arta îi ajuta pe copii sa-si dezvolte un sentiment al propriei individualitati, un sentiment de respect de sine si o apreciere pentru munca celorlalti. Va oferi o sansa de a crea legaturi cu diferite comunitati si va atrage un zâmbet spontan la recunoasterea altor comunități.
Scrie-ne pe Messenger