Inițiative
număr voturi
13
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Shooting Stars
Cluj Carnival
Locul derulării inițiativei
Parcul Central
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Scopul principal al acestei iniţiative este divertismentul, prin constituirea unui carnaval asemănător cu cele pe care le vedem în filme. La acest eveniment pot participa persoane de orice vârstă, iar durata lui va fi de o zi. Carnavalul va avea numeroase candy bar-uri, măşti şi accesorii, un photo booth, muzică şi numeroase activităţi şi jocuri (câteva idei la care ne-am gândit: darts cu baloane, ring toss, donut eating, tatuaje temporare, pictat pe faţă şi multe altele).
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Darts cu baloane, ring toss, donut eating, tatuaje temporare, pictat pe faţă şi multe altele.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Nevoilor de socializare şi distracţie.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Inițiativa noastră este dedicată tuturor oamenilor din Cluj, indiferent de vârsta acestora. Promovarea va fi făcută prin intermediul afișelor prin oraș, dar de asemenea și prin intermediul rețelelor de socializare (în special Facebook şi Instagram). Iniţial dorim să creăm un event pe Facebook cu toate detaliile necesare şi de asemenea cu postări constante legate de ce vom face la acest carnaval (postări care vor fi promovare prin Business Manager). Totodată, dorim să dăm cât mai multe share-uri pe grupurile din Cluj, ca să ne asigurăm că mesajul va ajunge la cât mai multă lume. În paralel cu Facebook-ul, dorim să avem şi un cont de Instagram şi să postăm şi acolo cât de des posibil, deoarece este o platformă foarte des utilizată în ultima vreme,
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Noi sperăm ca această iniţiativă să aibă un impact major asupra comunităţii din Cluj, fiind un eveniment unic, prin care oamenii au ocazia să încerce lucruri noi, să comunice cu cei din jur şi să rămână cu amintiri de neuitat.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
  • Visit Cluj
  • Cluj-Napoca 100
  • Centrul Cultural Clujean
  • Federația Tinerilor din Cluj
  • Asociația Fapte
  • Niște Oameni
  • Consiliul Județean al Elevilor Cluj