Inițiative
număr voturi
42
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Playtime
Vybe for Recycle
Locul derulării inițiativei
Parcul Central & parcul Cetatuie
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Eveniment de promovare a reciclarii, cu artisti ce folosesc in creatiile lor elemente din plastic sau alte materiale aruncate si care se pot refolosi, cu muzica de pe vinil si activitati de educare, joc si constientizare, pentru toate varstele.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Artistii vor realiza creatii inedite si de impact din materiale reciclate. Standuri cu lucruri reciclate ce pot fi achizitionate de catre cei curiosi si cre vor sa sprijine proiectul. Pornind de la vinil, ca simbol puternic si suport de promovare al muzicii de-a lungul timpului, a carui utilitate s-a pierdut in prezent, s-a dorit convertirea acestuia si reciclarea lui si a materialelor din care e confectionata geanta Vybe : https://www.instagram.com/vybe_festival_bag/ Pentru fiecare geanta Vybe achizitionata in cadrul evenimentului vom planta un pom fructifer in judetul Cluj ce va fi crescut si tratat prin ingrasamant natural furnizat de animalele din gospodariile invecinate. Activitati de educare prin joc si constientizare pentru toate varstele, realizate de ONG-uri cu profil specific, lideri de opinii si influenceri. Proiectii si dezbateri despre importanta reciclarii si nevoia de protejare a unor zone care sunt afectate de poluare. Prezentarea unor programe Europene pentru a atrage finantari legate de reciclare.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Nevoia de constientizare a importantei reciclarii.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Este un eveniment pentru toate varstele ce poate fi implementat in parcurile orasului. Promovare online si prin grupurile care incurajeaza reciclarea, ONG-uri si prin presa locala dar si posturi de radio & TV local
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Clujenii vor incepe sa recicleze, sa traga proiecte care pot ajuta la reciclare sau se vor responsabiliza in a arunca deseuri si a incepe sa reutilizeze anumite lucruri.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
  • Visit Cluj
  • Cluj-Napoca 100
  • Centrul Cultural Clujean
  • Federația Tinerilor din Cluj
  • Asociația Fapte
  • Niște Oameni
  • Consiliul Județean al Elevilor Cluj