Inițiative
număr voturi
60
Sesiunea de vot s-a încheiat.
ULIM Cluj
The MAZE
Locul derulării inițiativei
Parcul Central al Clujului
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Înainte să intri în labirintul plasat în Parcul Central, poți să scrii pe o tablă așezată la intrare, ce ai dori să găsești în capătul drumului, care este motivul pentru care pornești, ce închipui să fie în țel. După aceea, pornești prin labirint. Nu cunoști drumul, deci nu știi dacă decizia ta te duce în direcția potrivită. E ușor să te pierzi, dar în fundături se găsesc diferite lucrări artistice și citate, astfel, fiecare încercare, fiecare fundătură înseamnă o experiență nouă după care poți să continui drumul spre țel. Dimensiunile labirintulul ar fi de aproximativ 6mX6m, și ar funcționa 2-3 luni.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
După construirea labirintului, această inițiativă va fi deschisă publicului.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Ajută oamenilor să își găsească scopul din viață. Sunt multe programe care prezint locuri de muncă, sau diferite oportunități de a învăța, dar oamenii au nevoie de a gândi, de a afla despre motivațiile lor interioare. Astfel, ei pot afla  ce vor să facă și nu ce vor alții să facă cu ei. Locuitorii Clujului au nevoie de timp pentru gândire în lumea grăbită.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Construcția ar fi relativ de mare și ar atrăgea atenția oamenilor care trec lângă ea. Am promova și pe Facebook și alte platforme online, iar avem o bază de participanți de la evenimentele noastre anterioare la care putem să ajungem relativ de ușor.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Oamenii se vor gândi la viitorul lor, eventual, îi ajută în deciderea la ce vor să facă în viață. Între oameni, alegerea scopului de viață este o eternă problemă. Prin citatele și lucrării de arte aflate în fundături, vrem să le transmitem vizitatorilor niște gânduri, idei la care nu au mai gândit
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
  • Visit Cluj
  • Cluj-Napoca 100
  • Centrul Cultural Clujean
  • Federația Tinerilor din Cluj
  • Asociația Fapte
  • Niște Oameni
  • Consiliul Județean al Elevilor Cluj