Inițiative
număr voturi
192
Sesiunea de vot s-a încheiat.
We are Something New
Crafturi pentru Comunitate
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Suntem un grup de prieteni pasionati de lucru cu copiii si tinerii.

Locul derulării 

Baza Sportivă Gheorgheni

Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.

Idea noastră se numește "Crafturi pentru Comunitate" și urmărește să aducă împreună tinerii pentru a desfășura activități creative în cadrul Bazei Sportive Gheorgheni. Scopul nostru este să contribuim la îmbunătățirea stării de bine și calității vieții în comunitatea clujeană, implicând tinerii în proiecte constructive și educative, care să le ofere perspective de viitor și să încurajeze participarea civică.

Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?

În cadrul ideii noastre, dorim să realizăm diverse activități de creație și handmade, cum ar fi: confecționarea de obiecte decorative, pictură pe lemn, crearea de bijuterii, realizarea de artă urbană sau orice alte proiecte creative în funcție de interesele și abilitățile tinerilor participanți.

Cărei nevoi a comunității clujene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?

Prin intermediul comunității Clujene de a se implica în activități constructive și creative, care să aducă îmbunătățiri în calitatea vieții și să creeze o atmosferă de participare activă în viața orașului. Totodată, oferă tinerilor oportunități de învățare, dezvoltare personală și socializare, contribuind la starea lor de bine și creând o conexiune mai puternică între tineri și comunitate.
Cui doriți să vă adresați?
Tineri (14-35 de ani)
Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)
Grupul țintă al ideii noastre este format din tineri cu diverse interese, pasionați de creație, artă, meșteșuguri, arta urbană sau tehnologie.

Cum doriți să promovați această idee?

Pentru a promova ideea noastră, vom utiliza rețelele sociale, afișe, flyere, comunicate de presă și vom colabora cu alte organizații pentru a atrage atenția asupra activităților noastre creative.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Prin desfășurarea activităților creative și educative, dorim să aducem o schimbare pozitivă în comunitatea noastră și să contribuim la îmbunătățirea stării de bine și calității vieții a locuitorilor săi. Credem că prin intermediul educației și creativității putem construi o societate mai armonioasă și prosperă. Comunitatea noastră se confruntă cu diverse provocări, iar printre cele mai notabile se numără lipsa de implicare civică și participarea redusă a tinerilor în viața orașului. Prin urmare, ne-am propus să organizăm o serie de evenimente și proiecte creative și educative menite să stimuleze interesul și angajamentul tinerilor în problemele locale și să îi motiveze să se implice activ în schimbarea comunității lor. Unul dintre obiectivele noastre principale este să oferim acces la educație de calitate pentru toți tinerii din comunitatea noastră. Ne dorim ca ei să beneficieze de oportunități egale de dezvoltare personală și profesională, indiferent de mediul socio-economic.

Înapoi la idei

Evenimente legate de idee

 • Crafturi pentru comunitate
  We are Something New
  Crafturi pentru Comunitate
  #Educație
  2023-10-17 09:00 - 2023-10-17 12:00
  Strada Iugoslaviei nr 64, Cluj-Napoca
  Descriere eveniment:
  Orice copilaș poate fi creativ, fără excepție! Te invităm să îl aduci pe micuțul tău la un atelier de crafturi ingenioase pentru a-și dezvolta creativitatea. Va avea ocazia ...
 • Crafturi pentru comunitate (Kézművesség a közösség számára)
  We are Something New
  Crafturi pentru Comunitate
  #Educație
  2023-10-17 09:00 - 2023-10-17 12:00
  Strada Iugoslaviei nr 64, Cluj-Napoca
  Descriere eveniment:
  Orice copilaș poate fi creativ, fără excepție! Te invităm să îl aduci pe micuțul tău la un atelier de crafturi ingenioase pentru a-și dezvolta creativitatea. Va avea ocazia ...
Scrie-ne pe Messenger