Inițiative
număr voturi
157
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Discover Cluj
Jewelery , handmade and letters time
Locul derulării inițiativei
Strada Alexandru Bohatiel, nr. 21
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
”Jewelery, handmade and letters time” va fi un atelier dedicat copiilor si tinerilor studenți care provin din diferite medii și care are ca și scop creșterea oportunitaților de implicare în comunitate. ”Jewelery, handmade and letters time” este un atelier care presupune o incursiune în lumea fascinantă a bijuteriilor și a obiectelor handmade si in acelasi timp un atelier prin care tinerii, vor colabora pentru realizarea unor scrisori handmade, pentru batranei. Împreună vom confectiona bijuterii și obiecte handmade inedite și o sa faurim scrisori pentru zambete.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
În cadrul proiectului se va avea loc o activitate: Atelier de creatie handmade si confectonat scrisori pentru varstnici.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Proiectul ”Jewelery , handmade and letters time”răspunde nevoii de implicare a tinerilor studenti în activităti creativ-interactive, menite sa creasca gradul de coeziune sociala in randul tinerei generatii. Indiferent de mediul de provenienta, ei vor avea ocazia de a participa la activitati prin care vor descoperi diferite tehnici de lucru handmade si posibilitatea de a-si dezvolta noi deprinderi si abilitati și in acelasi timp vor aduce o bucurie batraneilor. Pornind de la cunoasterea diferitelor culturi, descoperirea povestilor din spatele oamenilor de succes, până la ateliere practice de creatie, fiecare participant își va dezvolta creativitatea, abilitatile de comunicare si va deveni un voluntar activ in comunitate.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
-Initiativa noastra, dorim sa o promovam in pricipal in randul copiilor si tinerilor studenti cu varste cuprinse intre 10-25 ani, din Cluj-Napoca, precum si in randul studentilor care provin din alte tari. Promovarea acestei initiative se va facem atat in mediul online cat si prin impartirea de flyere, camine studentesti.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Credem că iniţiativa va avea un efect benefic pentru intreaga comunitate, întrucât implicarea în proiectul ”Jewelery , handmade and letters time” promovează socializarea creativă, dezvoltarea persoanală şi implicarea în activităţi cu scop calitativ si caritativ. Iniţiativa va contribui la conştientizarea faptului că lucrurile mici pot aduce bucurii mari. De asemenea, credem ca va creste dorinta de implicare a tinerilor, care își vor lăsa amprenta in diferite proiecte menite să facă această comunitate un loc mai iubit.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Galeria foto
Evenimente legate de inițiativă
 • Jewelry.Handmade.Letters
  Discover Cluj
  Jewelery , handmade and letters time
  #Grow-Up
  2019-11-21 17:30 - 2019-11-21 19:30
  Alexandru Bohatiel, nr.21
  În data de 27 noiembrie 2019, începând cu ora 17:30, va aşteptăm la adresa str. Alexandru Bohatiel, nr 21, pentru a petrece o seară specială, alături de tineri plini de entuziasm. În cadrul evenimentului “Jewelry. ...
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
 • Visit Cluj
 • Cluj-Napoca 100
 • Centrul Cultural Clujean
 • Federația Tinerilor din Cluj
 • Asociația Fapte
 • Niște Oameni
 • Consiliul Județean al Elevilor Cluj