Inițiative Câștigătoare
număr voturi
48
Sesiunea de vot s-a încheiat.
ROUNDNET.RO
INITIERE IN ROUNDNET + ROUND NIGHT
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Suntem o parte din gasca de practicanti de roundnet din Cluj-Napoca. Promovam si dezvoltam roundnet-ul (un sport nou) la nivel national si local si vrem sa facem din Cluj-Napoca orasul de referinta pentru roundnet in Romania.
Locul derulării inițiativei (locul fizic sau mențiunea „online”, eventual detalierea platformei/soluției online)
IULIUS PARK
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Initiativa noastra isi propune sa prezinte o noua varianta de petrecere a unui timp de calitate cu cei dragi, prin practicarea unui sport de echipa nou, usor de invatat si foarte distractiv de jucat. Roundnet-ul este un sport nou iar noi ne straduim ca vestea existentei lui sa ajunga la cat mai multi oameni. Impresiile celor care au incercat pentru prima data roundnet ne alimenteaza motivatia sa oferim oportunitatea incercarii acestui sport nou spre cat mai multa lume. Ce planuim sa facem? O dupa-masa plina de roundnet! Practic, ne vedem in Iulius Park unde instructorii nostri, pregatiti cu echipamentele de joc, o sa impartaseasca din expertiza lor tuturor participantilor! Dupa discutia cu privire la regulament, urmeaza o incalzire si cateva exercitii specifice pentru un mini-antrenament de roundnet, apoi continuam cu o sesiune de joc, sub indrumarea instructorilor. Disctractia nu se termina odata cu lasarea intunericului ci continua cu kit-urile Spikebrite (dotate cu LED-uri) pana seara tarziu. Pe langa asta, premii surpriza sunt pregatite pentru cei mai norocosi dintre noii jucatori de roundnet. Game ON!
Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul inițiativei?
-Introducere in roundnet -Prezentare echipament -Prezentare regulament -Incalzire -Exercitii de antrenament -Sesiuni de joc de roundnet sub indrumarea instructorilor -Sesiuni de joc de roundnet folosind kit-ul Spikebrite in intuneric -Tombola si challenge-uri cu premii
Cărei nevoi a (membrilor) comunității clujene credeți că răspunde inițiativa voastră?
Comunitatea clujeana este amatoare de experiente inovative in zona recreationala si sportiva. Initiativa noastra vine ca o varianta ideala pentru a acoperi aceasta nevoie.
Cui doriți să vă adresați?
Tineri (14-35 de ani)
Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)
Pasionati de sport si inovatie in sport.
Cum doriți să promovați această inițiativă?
Ititiativa va fi promovata in mediul online prin intermediul profilelor social media roundnet.ro si ale membrilor echipei, pe site-ul www.roundnet.ro, prin evenimente similare de initiere in roundnet anterioare initiativei si prin impartirea de fly-ere in zona de desfasurare, in perioada premergatoare evenimentului.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Efectul pe termen scurt va fi resimtit direct de catre participanti si se va manifesta prin bucurie, zambete si, eventual, febra musculara. Efectul pe termen lung va fi cosolidarea comunitatii de practicanti de roundnet din Cluj-Napoca, crestearea nivelului de joc urmata de reprezentare onorabila in cadrul turneelor nationale si internationale. In paralel, beneficiile sportului asupa sanatatii fizice si mentale, bine cunoscute deja, vor veni ca urmare fireasca.
Înapoi la inițiative
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
 • Visit Cluj
 • Banca Comercială Română
 • Centrul Cultural Clujean
 • Federația Tinerilor din Cluj
 • Centrul de Resurse Citizen Y
 • Consiliul Județean al Elevilor Cluj
 • Uniunea Liceenilor Maghiari din județul Cluj
 • ClujHub
 • Casa de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca
Ediții anterioare