Inițiative
număr voturi
5
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Impuls for Community
ARTdealul SpeakUp
Locul derulării inițiativei
Cluj-Napoca
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
ARTdealul Speak Up este un eveniment de tip conferință în cadrul căruia arta și educația non-formală se întâlnesc - ”Eduart”. Evenimentul încurajează participanții să-și extindă viziunea despre subiectele abordate și să creeze o rețea de networking.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Conferința va cuprinde 6 discursuri, de câte 15-20 de minute fiecare, scurte și de impact. Speakerii invitați vor fi persoane care au reușit să își lase amprenta în domeniul artistic și în cel educațional. Încurajăm ca fiecare speech să fie dinamic și creativ.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Participanții vor fi informați referitor la câteva teme de actualitate pentru societatea contemporană. Totodată, ne dorim ca evenimentul să răspundă și nevoii de networking între membrii grupului nostru țintă.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Grupul țintă este alcătuit din tineri cu vârsta cuprinsă între 18-26 ani, elevi, studenți sau angajați, care sunt interesați de artă, tehnologie, dezvoltare personală, antreprenoriat și educație. Ne vom adresa persoanelor care locuiesc/studiază/lucrează în Municipiul Cluj-Napoca. Dorim să promovăm această inițiativă în Cluj-Napoca, atât în mediul online, cât și în mediul offline. În mediul online vom apela la rețelele de socializare - Facebook, Instagram, Youtube (fotografii, filmulețe și alte postări) și la parteneri media. De asemenea, în curând, organizația Impuls va avea un site pentru promovarea proiectelor derulate. În mediul offline vom distribui afișe și flyere în locații cheie, frecventate de grupul țintă și vom apela la asociații/organizații studențești pentru promovarea evenimentului.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Beneficiari direcți: Aproximativ 150 de participanți la evenimentul ARTdealul Speak Up. Conferința va reprezenta un mediu propice pentru dezvoltarea unor idei și va fi o punte pentru crearea de noi conexiuni, atât între participanți, cât și între aceștia și speakerii din cadrul evenimentului. Beneficiari indirecți: Aproximativ 300 de persoane la nivelul Municipiului Cluj-Napoca. Ne bazăm pe faptul că există posibilitatea ca fiecare participant să discute la rândul lui ideile descoperite la eveniment cu alte două persoane.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
  • Visit Cluj
  • Cluj-Napoca 100
  • Centrul Cultural Clujean
  • Federația Tinerilor din Cluj
  • Asociația Fapte
  • Niște Oameni
  • Consiliul Județean al Elevilor Cluj