Inițiative Câștigătoare
număr voturi
56
Sesiunea de vot s-a încheiat.
RM2
Catalog de Sănătate Cluj
Cine sunteți voi, cum v-ați format?

In componenta echipei noastre se pot enumera 4 studente ambitioase, colege si prietene.

Locul derulării inițiativei (locul fizic sau mențiunea „online”, eventual detalierea platformei/soluției online)
Online
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Catalogul de sănătate pentru clujeni este de fapt o bază de date online care afișează profesioniștii din domeniul sănătății și medicii care locuiesc în Cluj-Napoca și în jurul orașului. Rezumă piața medicală și, pe lângă disponibilitatea medicilor, ne-ar oferi mai multe opțiuni de căutare. Scopul bazei de date este de a accelera accesul la ajutor, de a face mai ușor și mai bun solicitarea de ajutor și căutarea unui specialist și de a informa pe deplin oamenii despre posibilități. Explicat mai simplu, planul nostru este să creăm un site web care să reunească medici și profesioniști din domeniul sănătății din județul Cluj. Site-ul ar oferi acces ușor profesioniștilor, îmbunătățind astfel calitatea asistenței medicale din județul nostru. În același timp ar oferi posibilitatea de a citi informațiile de contact și o scurtă descriere a medicului, precum și un filtru care ne-ar ajuta să găsim de pildă specialiști care vorbesc în maghiară, română, engleză, franceză sau în orice altă limbă. Acesta este un factor util în poporul colorat și multilingv a județului nostru. Obținerea ajutorului în acest mod ar fi la îndemână de pe orice dispozitiv inteligent, și ar simplifica mult procesul de căutare a anumitor specialități in domeniul medical și sanitar. Mai jos vă atașăm linkul paginii web (demo) creat de echipa noastră. Prin această pagină dorim să vă arătăm vizual inițiativa noastră: cscluj.webnode.ro/
Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul inițiativei?
Ne-am propus să creăm o bază de date online și să vizităm și să înregistrăm medicii județului Cluj. Înregistrarea ar fi o procedură complexă, iar din acest motiv am dori ca inițial să facem o cercetare cantitativă.
Cărei nevoi a (membrilor) comunității clujene credeți că răspunde inițiativa voastră?
Scopul nostru principal este să oferim asistență, să creștem rata de recurs la un profesioniștii județului și să implementăm o modalitate ușoară de a face acest lucru. Scopul nostru secundar este să aducem mai aproape integrarea imigranților care sosesc în Cluj-Napoca, considerând acest lucru o funcție importantă de viață.
Cui doriți să vă adresați?
Tineri (14-35 de ani), Adulți (35-59 de ani) , Persoane în vârstă (peste 60 de ani)
Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)
Din punct de vedere demografic, grupul nostru țintă este format din oamenii care sunt intr-un anumit punct de vedere conectați de județul Cluj, inclusiv cei care locuiesc acolo. În ceea ce privește vârsta, ar fi adulții tineri, adulții și vârstnicii. Catalogul de sănătate ar fi foarte simplă și ușor de utilizată, ajutând generația mai veche să prospere. Cu toate acestea, din cele trei grupe de vârstă enumerate, adulții și adulții tineri sunt în continuare ținta, deoarece în anii mai tineri, de vârstă mijlocie (în mod ideal) s-ar putea întâlni în continuare experți pe piața sănătății în măsura necesară pentru a găsi pe cel potrivit. Respectiv, oamenii de această vârstă sunt, de asemenea, mai deschiși la nou. Medicii ar fi, de asemenea, un grup țintă secundar, deoarece ei pot fi mulțumiți de faptul că profesia lor este mai aproape de oameni și astfel piața devine mai comercializabilă.
Cum doriți să promovați această inițiativă?
Ne-am îndrepta în primul rând spre radiouri și alte instrumente de socializare. În plus, considerăm că publicitatea pe site-urile online și pe site-urile sociale este eficientă, deoarece această grupă de vârstă este implicată activ în utilizarea lor. Influencer marketing ar fi o altă opțiune ideală pentru a promova site-ul, deoarce în Clujul nostru frumos putem întâlni nenumărate social media influencere fantastice.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Scopul nostru și impactul așteptat este ca o proporție mai mare de oameni să apeleze la îngrijirea expertă într-un mod simplu și de calitate. În acest fel, inițiativa noastră vizează îmbunătățirea asistenței medicale în județul Cluj.
Înapoi la inițiative
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
 • Visit Cluj
 • Banca Comercială Română
 • Centrul Cultural Clujean
 • Federația Tinerilor din Cluj
 • Centrul de Resurse Citizen Y
 • Consiliul Județean al Elevilor Cluj
 • Uniunea Liceenilor Maghiari din județul Cluj
 • ClujHub
 • Casa de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca
Ediții anterioare