Inițiative
număr voturi
247
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Concept
Teatrul Mut
Locul derulării inițiativei
Fosta Imprimerie Cluj Napoca
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Proiectul presupune organizarea unor ateliere spre înfiintarea unei școli alternative de teatru și nu numai, o completare la educația care se face în școli, prin care se dobândesc cunoștințe într-un mod mult mai plăcut şi creativ, mai interesant, stârnind imaginaţia. Spațiul de desfășurare al activității este hala de care noi dispunem, proaspăt amenajată pentru activități artistice. Atelierele vizează domenii precum teatru, animație, pantomimă, improvizație, dans, jonglerie, acrobație, fotografie șise adresează celor care doresc să aprofundeze conostinte în depășirea tracului, cunoșterea personală, spontaneitatea, mijloace de a învinge timiditatea, obțînând liberă exprimare nu doar prin cuvânt ci și prin limbajul trupului, intensificare expresivității, control al emoțiilor, capacitatea de a realiza un moment artistic folosindu-se de tehnici din “bucătăria artistică”. Intrarea este liberă cu înscriere online în prealabil pentru liceeni, studenți sau persoane care doresc să urmeze o carieră în domeniul artelor. Această școală va aduce laolaltă artiști din diferite domenii, pregătiți să organizeze workshopuri care se vor desfășura pe durata unui weekend, 4 workshopuri impartiite în cursuri de dimineeata și cursuri de seară. La sfârșitul lui, cei care au fost înscriși vor avea ocazia să prezinte un moment din tot ce au învățat în decursul acestui atelier si in plus sa fie spectatori la un spectacol construit de artistii care i-au ajutat, care va antrena ludicul participantilor.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Ateliere de teatru, jonglerie, animație, pantomimă, canto, imrovizație, acrobatie.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Nevoia de reabilitare a spațiilor istorice și educația alternativă a tinerilor
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Această inițiativă este adresată tinerilor de toate vârstele, cu un interes real în ceea ce privește domeniul artelor. Promovarea acestui proiect dorim a fi realizată în principal prin platformă media pentru a facilita accesul la informații și detalii.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Fiind un proiect care este bazat pe practică, considerăm că această școală va oferi o oportunitate pentru tinerii din Cluj-Napoca de a deprinde diverse abilități artistice în domenii precum: teatru, jonglerie, animație, pantomimă, canto, imrovizație, acrobație, ș.a.md. Totodată considerăm că această inițiativă susține și încurajează colaborarea mai multor artiști din diverse domenii.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Galeria foto
Evenimente legate de inițiativă
 • Atelier de dezvoltare personala prin teatru
  Concept
  Teatrul Mut
  #Up-Date#Meet-Up#Close-Up#Grow-Up
  2019-11-22 17:00 - 2019-11-24 20:00
  Halart , Samuel Brassai nr.7
  Ești licean, student sau ai terminat studiile și ești în căutarea unui loc simpatic, plin de energie și voie bună, în care să înveți să îți perfecționezi căutările artistice în teatru, clovnerie, pantomimă și improvizație? ...
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
 • Visit Cluj
 • Cluj-Napoca 100
 • Centrul Cultural Clujean
 • Federația Tinerilor din Cluj
 • Asociația Fapte
 • Niște Oameni
 • Consiliul Județean al Elevilor Cluj