Inițiative
număr voturi
16
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Evolution
To be a human in a world full of actors
Locul derulării inițiativei
Parcul central, Cluj-Napoca
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Evenimentul cuprinde programe diverse pentru fiecare generatie, incepand de la copii pana la cei care se simt batrani. Activitatile se vor desfasura in anumite parti al parcului central, pe doua limbi (romana si maghiara), ca de exemplu teatru amator, teatru profesional pe aer liber, teatru de papusi si jocuri de board. Cei care vor alatura o sa aiba posibilitatea de a cunoaste o noua perspectiva, paralel cu lumea obisnuita interpretat prin diferite modalitati de prezentare. Timp de doua zile oamenii au posibilitatea de a relaxa si de a distra in cadrul programelor.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
-Spectacole realizate de catre grupuri amatoare, grupuri de teatru sau de artisti profesionisti; -Activitati realizate pentru copii mici (ex.: jocuri, teatru de papusi); -Oamenii vor avea posibilateta de a face poze, intr-un loc exceptional construit pentru acest scop;
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Noi credem ca evenimentul nostru ofera multe posibilitati de a relaxa si de a distra in aceeasi loc. Evenimentul nostru se incadreaza in Bring-Up deoarece nou vrem sa aratam oamenilor clujene lumea intrun concept nou , nevazut pana atunci si ca sa atragem atentia importanta naturii si artistii. Si ca eaceasta sincronizare intre artisiti si invitati sa fie fluenta aducem programele intr-un loc favorabil acest fiind in aer liber .
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
In orasul Cluj-Napoca prin postere de promovare, stickere, prin mass media (radio, TV, internet) si prin social media (facebook, instagram, youtube). Tinta noastra sunt oaemenii intre 15-35 de ani.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Programele noastre vor motiva oamenii de a iesi in public, in parc si de a participa la mai multe evenimente in cadrul teatrului. Pe de alta parte ca sa motivam oameni sa iasa in natura si sa se participe la mai multe evenimente realizate in cadru teatrului.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
  • Visit Cluj
  • Cluj-Napoca 100
  • Centrul Cultural Clujean
  • Federația Tinerilor din Cluj
  • Asociația Fapte
  • Niște Oameni
  • Consiliul Județean al Elevilor Cluj