ARABESCU
Jocuri Telematch - Creatorii de Viitor
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Suntem un grup dedicat și muncitor și am demonstrat aceste trăsături în mod preliminar în timp ce îndeplinim lucrării de mediatori interculturali pentru comunitățile arabe, în colaborare cu Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) și alte ONG-uri din Cluj care lucrează pentru migrație, mentorat și luând responsabilitatea pentru orientarea şi integrarea lor în societatea românească. Noi Am organizat diferite activități și zile interculturale care implică tinerii și copiii din Cluj.
Parcul Central sau Parcul Cetățuia și dacă va ploua, Casa de Cultură
Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.
Telematch este un format de activități de team building care este conceput pentru a promova munca în echipă, comunicarea și colaborarea între participanți. Se implică o serie de mini-jocuri care necesită ca indivizi să lucreze împreună pentru a îndeplini diferite competiții. Obiectivele Telematch sunt de a încuraja participanții să lucreze în direcția unui obiectiv comun, de a educa și de a îmbunătăți spiritul de echipă.Toți copiii, Arabi, Români și alții vor lucra și se vor bucura unii de alții
Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?
Copiii și tineri vor fi sortați în subgrupe din diferite țări de origine cu nume inspirate diferite și vor îndeplini diverse lucrării și jocuri de Telematch, echipa câștigătoare va fi premiată, iar alte grupe vor fi, de asemenea, premiate.
- Into the Hoop cu parinții
- Trage Sfoara.
- Spoon ball: mingi de ping pong să nu cadă
- Keep up the ballons: Când arbitrul fluieră, echipele își aruncă toate baloanele în aer. Scopul jocului este de a împiedica baloanele să atingă solul cât mai mult timp posibil.
- Asociere de cuvinte pentru tineri: cineva de la fiecare echipa începe repede cu un singur cuvânt. Apoi, jocul se mișcă în jurul cercului, pe măsură ce fiecare jucător răspunde cu o lucrare pe care o asociază puternic cu cuvântul anterior.
- Paper Plane Parade: Când pornește cronometrul, echipele au cinci minute pentru a construi un avion de hârtie folosind rechizitele care le-au primit. Instrucțiunile despre cum să o faceți vor fi date de un instructor la inceput.
- si alte jocuri.
Cărei nevoi a comunității clujene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?
Necesitatea de a fi implicat cu alte comunități internaționale și de a le stabili prietenia și canalul de comunicare continuu, nevoia de a descoperi alte culturi și de a-i învăța pe copii și tineri importanța și necesitatea comunicării cu alte naționalități de dragul societății interdependente din Cluj.
Cui doriți să vă adresați?
Copii (0-13 ani), Tineri (14-35 de ani)
Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)
Ne adresăm copiilor și tinerilor care vor fi implicați în toate activitățile noastre care sunt adecvate vârstei. Avem legături grozave cu studenți și elevi din diferite universități și școli din Cluj, în care pot invita cât mai mulți tineri și copi.
Cum doriți să promovați această idee?
Printr-o campanie de comunicare a materialelor promoționale (cum ar fi broșuri, postere) cu toate activitățile planificate și agenda, vor fi publicate online ca postări pe Socail Media și ca postere în universități și școli.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
- Impactul intern și beneficiul jocurilor Telematch pentru copii și tineri îi ajută să-și dezvolte abilitățile sociale. Jocurile necesită adesea munca în echipă și îi învață pe copii să lucreze împreună, să coopereze și să învețe să aibă încredere unii în alții. Abilitățile sociale reprezintă o etapă importantă în dezvoltare care îi va ajuta pe copiii tăi de-a lungul vieții, iar jocurile interactive de la o vârstă fragedă le pot oferi o bază excelentă pe care să se bazeze pe măsură ce cresc.
- Impactul extern și beneficiul jocurilor Telematch pentru copii și tineri îi ajută să-i recunoască pe ceilalți care trăiesc în același spațiu, să se obișnuiască cu ei și să facă tot posibilul să-i ajute să se integreze și să facă parte din societate, construind încă de la început încrederea între ei, va ușura procesul de comunicare continuă a acestora.
Înapoi la idei