Inițiative
număr voturi
155
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Discover Cluj
Dreaming Disney
Locul derulării inițiativei
Parcul Central ”Simion Bărnuțiu” Cluj-Napoca
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Clujul este un izvor nesecat de proiecte diversificate pentru majoritatea copiilor, oferindu-le șansa de a se dezvolta pe diferite zone de interes, de asemenea, fiind un centru universitar recunoscut, atrage tot mai multi studenți. Noi ca și echipă, ne propunem ca în prima lună de vară (iunie) să aducem copiii, stundeții, părinții și bunicii împreună. Atelierul ”Dreaming Disney”, va aduce Lumea Disney și Jocurile Copilăriei împreună, iar Ziua Copilului va fi una cu adevărat specială. Evenimentul se va desfășura în Parcul Central “Simion Bărnuţiu”, Cluj-Napoca, în data de 31 mai-1 iunie 2018. Urmărim implicarea activa a unui număr de 150 de copii și studenţi din diferite medii.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Într-o atmosferă magică şi alături de personajele din Lumea Disney, copiii vor putea experimenta o serie variată de activități. Proiectul va cuprinde diverse ateliere precum: -teatru de păpuși, -concert pentru copii, sustinut de artisti locali, -ateliere de creatie, -jocuri, -competitii sportive, -multa voie buna si zambete.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Activitățile gândite de noi răspund, în primul rând nevoii de implicare a copiilor în ateliere creativ-interactive, care urmăresc dezvoltarea de noi deprinderi și abilități. De asemenea, în ultimul timp am identificat tot mai mulți tineri studenți care vor să aduca o schimbare în comunitate, astfel proiectul nostru răspunde nevoii de implicare activă a acestora in proiecte cultural-artistice, prin intermediul cărora pot intra in contat cu lumea copiilor care provin din familii defavorizate si nu numai, aducând bucurie pe fetele lor.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Inițiativa noastră, dorim să o promovăm în rândul tinerilor studenți și a copiilor care provin din medii variate, cu vârste cuprinse între 3-30 ani, din Cluj-Napoca. Promovarea acestei initiative se va facem atât în mediul online cât și prin împărțirea de flyere, astfel incat sa aducem la cunoştinţă tuturor copiilor și tinerilor posibiitatea de a se bucura de o serie de activitati creativ-interactive.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Atelierele sunt dedicate tuturor copiilor din Cluj-Napoca, indiferent de mediul de proveniență, astfel credem că efectul iniţiativei va fi unul benefic pentru toţi copiii si tinerii studenti care vor participa în cadrul acestui proiect, întrucât vizăm creşterea coeziunii sociale, dezvoltarea de noi deprinderi si abilitati, precum si petrecerea timpului într-un mod interactiv.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
  • Visit Cluj
  • Cluj-Napoca 100
  • Centrul Cultural Clujean
  • Federația Tinerilor din Cluj