Inițiative
număr voturi
155
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Discover Cluj
Dreaming Disney
Locul derulării inițiativei
Strada Iugoslaviei, nr. 64
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Clujul este un izvor nesecat de proiecte diversificate pentru majoritatea copiilor, oferindu-le șansa de a se dezvolta pe diferite zone de interes, de asemenea, fiind un centru universitar recunoscut, atrage tot mai multi studenți. Atelierul ”Dreaming Disney”, va aduce Lumea Disney și Jocurile Copilăriei împreună, iar in data de 21 noiembrie ne vom bucura de o zi de basm. Urmărim implicarea activa a unui număr de 30 de copii și studenţi din diferite medii.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Într-o atmosferă magică şi alături de personajele din Lumea Disney, copiii vor putea experimenta o serie variată de activități. Proiectul va cuprinde diverse activitati precum: -ateliere de creatie, -jocuri, -muzica -intalnire cu personajele din povesti si eroii din desene animate -multa voie buna si zambete.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Activitățile gândite de noi răspund, în primul rând nevoii de implicare a copiilor în ateliere creativ-interactive, care urmăresc dezvoltarea de noi deprinderi și abilități. De asemenea, în ultimul timp am identificat tot mai mulți tineri studenți care vor să aduca o schimbare în comunitate, astfel proiectul nostru răspunde nevoii de implicare activă a acestora in proiecte cultural-artistice, prin intermediul cărora pot intra in contat cu lumea copiilor care provin din familii defavorizate si nu numai, aducând bucurie pe fetele lor.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Inițiativa noastră, dorim să o promovăm în rândul tinerilor studenți și a copiilor care provin din medii variate, cu vârste cuprinse între 3-25 ani, din Cluj-Napoca. Promovarea acestei initiative se va facem atât în mediul online cât și prin împărțirea de flyere, astfel incat sa aducem la cunoştinţă tuturor copiilor și tinerilor posibiitatea de a se bucura de o serie de activitati creativ-interactive.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Atelierele sunt dedicate tuturor copiilor din Cluj-Napoca, indiferent de mediul de proveniență, astfel credem că efectul iniţiativei va fi unul benefic pentru toţi copiii si tinerii studenti care vor participa în cadrul acestui proiect, întrucât vizăm creşterea coeziunii sociale, dezvoltarea de noi deprinderi si abilitati, precum si petrecerea timpului într-un mod interactiv.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Galeria foto
Evenimente legate de inițiativă
 • Dreaming Disney
  Discover Cluj
  Dreaming Disney
  #Grow-Up
  2019-11-14 18:00 - 2019-11-14 20:00
  Iugoslaviei, 64
  În data de 14 si 19 noiembrie 2019, copiii se vor bucura de o activitate in care vor descoperi eroii din povestile lor preferate. In cadrul evenimentului ”Dreaming Disney” vom organiza un carnaval al bucuriei, ...
 • Dreaming Disney
  Discover Cluj
  Dreaming Disney
  #Grow-Up
  2019-11-19 10:30 - 2019-11-19 12:30
  Iugoslaviei, 64
  În data de 14 si 19 noiembrie 2019, copiii se vor bucura de o activitate in care vor descoperi eroii din povestile lor preferate. In cadrul evenimentului ”Dreaming Disney” vom organiza un carnaval al bucuriei, ...
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
 • Visit Cluj
 • Cluj-Napoca 100
 • Centrul Cultural Clujean
 • Federația Tinerilor din Cluj
 • Asociația Fapte
 • Niște Oameni
 • Consiliul Județean al Elevilor Cluj