Inițiative
număr voturi
121
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Clujul Altfel
Sorry for party rocking
Locul derulării inițiativei
La Țevi-27 Noiembrie
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
“Sorry for party rocking “ reprezintă un concurs de design de 1 sau 2 petreceri (în funcție de dotările locației) ce vor fi integrate într-una singură, dezvoltând piața divertismentului din oraș.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
La nivel de activități vom avea partea de promvoare a conceptului de party de 2 în 1, in functie de locatia identificata Apoi vom face o preselecție a ideilor propuse în funcție de gradul lor de materializare și în final vor fi selectate 1-2 echipe pentru implementare care vor avea la dispoziție un buget total de 1050 lei împărțit egal. Tematicile de petreceri pot varia de la istorie, la un anumit stil de muzică, la dress code, limita de opțiuni este cerul. Proiectul va include și un studiu de piață pre-eveniment unde obiectivul va fi ,să se afle ce tip de petreceri aleg tinerii când ies în oraș și dacă există vreo corelație între ieșitul în oraș, cercul social și dezvoltarea profesională a tânărului , eșantionul vizat fiind de 100 de persoane, studiul va fi realizat atât online, cât și offline.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Acest proiect catalizează industria divertismentului în Cluj care se inovează continuu și aduce tot mai mult public atât din țară, cât și de peste hotare, contribuind astfel la creșterea bunăstării locuitorilor orașului.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Ca și grupuri țintă vorbim de : Tineri 18-33 ani Promovarea acestui proiect se va face prin articole promovate în presă, bloguri, facebook ads și de asemenea se vor împărți și o serie de flyere.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Cel puțin 100 de participanți la petreceri Cel puțin 10 echipe aplicante la preselecție Reach în online a campanie de get out of house de cel puțin 10 000 de persoane Cel puțin 5 aparții în presă.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
  • Visit Cluj
  • Cluj-Napoca 100
  • Centrul Cultural Clujean
  • Federația Tinerilor din Cluj
  • Asociația Fapte
  • Niște Oameni
  • Consiliul Județean al Elevilor Cluj