Inițiative
număr voturi
157
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Discover Cluj
Creative, interactive, fun
Locul derulării inițiativei
Strada Alexandru Bohatiel, nr. 21
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Atelierele de creație aduc întotdeauna împreună oameni faini, dar când se întâlnesc studenți din toată lumea, rezultatele nu pot să fie decât minunate. Prin proiectul ”Creative, interactive, fun”, urmărim implicarea activă a 25-30 de studenți locali și internaționali, alaturi de copii, în activități creativ-interactive. Evenimentul presupune organizarea unui altelier de creatie, care va veni în întâmpinarea atmosferei magice a Crăciunului..
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
În cadrul proiectului se vor derula mai multe ateliere, in data de 20 noiembrie si 26 noiembrie, unde împreună vom învăța să confecționăm diferite produse handmade: -pictură pe ceramică, -pictura pe sticlă, -decorat agende, tehnica servetelului -pictură pe cutii de lemn sau pânză -coronite handmade -globuri handmade -tablouri De asemena în cadrul evenimentului vom avea si un workshop ce vizeaza identificarea de oportunități de implicare în comunitate, astfel încât tinerii să aducă un plus de valoare locului unde activează.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Pentru fiecare dintre noi, dezvoltarea personală cu toate nuanțele ei este o etapă foarte importantă și continuă în tot ceea ce facem pe tot parcursul vieții. Dezvoltarea abilitatilor de socializare , interactiune cu persoane noi, cu idei diferite si petrecerea timpului liber intr-un mod prielnic dezvoltarii si implicarii în comunitate, sunt ingrediente perfecte pentru dezvoltarea tanarului student, care vine sa studieze la Cluj si nu cunoaste foarte multă lume sau oportunitati de implicare. “Creative, interactive, fun” are menirea de a te introduce intr-o poveste, unde pret de cateva ore, vei cunosște alti studenti, si vei lega relatii, si vei descoperii initiative si tineri care se implica in diferite proiecte sau comunitati, si fac din Cluj, un oras al oportunitatilor si a dezvoltarii continue.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Inițiativa noastră, dorim să o promovăm în pricipal în rândul tinerilor studenti cu varste cuprinse intre 18-30 ani, din Cluj-Napoca, precum si in randul studentilor care provin din alte tari. Promovarea acestei initiative se va facem atat in mediul online cat si prin impartirea de flyere în camine studentesti.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Credem că efectul iniţiativei va fi unul benefic pentru toţi tinerii care vor participa la acest eveniment, întrucât le punem la dispozitie toate cele necesare pentru petrecerea timpului intr-un mediu prielnic dezvoltarii si interactiunii. De asemenea credem ca va creste dorinta de implicare a acestora in diferite proiecte din diferite domenii (educatie, cultura, arta, ONG-uri) care vor fi prezentate la inceputul proiectului.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Galeria foto
Evenimente legate de inițiativă
 • Creative. Interactive. Fun
  Discover Cluj
  Creative, interactive, fun
  #Bring-Up#Grow-Up
  2019-11-14 19:30 - 2019-11-14 21:00
  Alexandru Bohatiel, nr.21
  În data de 14 noiembrie 2019, începând cu ora 18:30, va aşteptăm la adresa str. Alexandru Bohatiel, nr 21, pentru a petrece o seară specială, alături de tineri plini de entuziasm. În cadrul evenimentului “Crearive, ...
 • Creative. Interactive. Fun
  Discover Cluj
  Creative, interactive, fun
  #Bring-Up#Grow-Up
  2019-11-19 18:30 - 2019-11-19 20:30
  Alexandru Bohatiel, nr.21
  În data de 14 si 19 noiembrie 2019, începând cu ora 18:30, va aşteptăm la adresa str. Alexandru Bohatiel, nr 21, pentru a petrece o seară specială, alături de tineri plini de entuziasm. În ...
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
 • Visit Cluj
 • Cluj-Napoca 100
 • Centrul Cultural Clujean
 • Federația Tinerilor din Cluj
 • Asociația Fapte
 • Niște Oameni
 • Consiliul Județean al Elevilor Cluj