Inițiative
număr voturi
95
Sesiunea de vot s-a încheiat.
StudIN
Scările colorate
Locul derulării inițiativei
Campus Hașdeu
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Inițiativa „Scările colorate” presupune pictarea scărilor principale din Campusul Hașdeu, cu implicarea și cu ajutorul studenților ce locuiesc în căminele campusului. Având în vedere că este un mediu dedicat și destinat studenților, acesta trebuie să fie și plin de culoare, vesel, prielnic conviețuirii și dezvoltării acestora în anii studenției.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Activitățile realizate în cadrul inițiativei vor fi următoarele: - achiziționarea materialelor necesare (vopsea și pensule); - pictarea efectivă a scărilor de către 25 de studenți, timp de 5 zile;
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Campusul Hașdeu găzduiește peste 2000 de studenți, așadar mediul în care aceștia trăiesc și conviețuiesc împreună este foarte important. Inițiativa își propune crearea unui mediu adecvat și motivant pentru studenți. De asemenea, inițiativa susține și arta urbană.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Grupul țintă al inițiativei este reprezentat de studenții ai Universității Babeș-Bolyai, cazați în Campusul Hașdeu (Căminele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 16). Proiectul va fi promovat în mod direct către studenți, în raport cu implementarea lui, o dată cu pictarea scărilor, studenții din Campusul Hașdeu, dar și alți tineri ce vor ajunge în acest spațiu vor afla despre inițiativă, deoarece este una cu un impact și cu un efect rapid și vizibil.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
În urma implementării inițiativei ne dorim ca un număr de 200 de scări să fie pictate. Inițiativa este una durabilă prin picturile rămase cel puțin un an, și de impact având în vedere numărul zilnic de cca. 1500 de persoane care urcă și coboară aceste scări.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
  • Visit Cluj
  • Cluj-Napoca 100
  • Centrul Cultural Clujean
  • Federația Tinerilor din Cluj
  • Asociația Fapte
  • Niște Oameni
  • Consiliul Județean al Elevilor Cluj