Inițiative
număr voturi
61
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Via Change
Visitor via Cluj-Napoca
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Doi liceeni care si-au unit legaturile prin intermediul interesului comun pentru o lume mai buna si un frate mai mare ,ghidat de acelasi pasiuni ,care doreste sa isi ofere ajutorul pentru indrumarea acestui proces.

Locul derulării 

Cluj-Napoca

Dați-ne o scurtă descriere a ideii în limba română.

Visitor Via Cluj-Napoca doreste sa sustina atat nevoile unui localnic, ale unui vizitator, dar si ale mediului. Prin accesarea site-ului nostru vei putea localiza sursele gratuite de apa,atat fantanile, cat si cafenelele partenere. In plus,pe platforma vor aparea si adresele toaletelor publice ,pentru a putea oferii cat mai multe informatii necesare unui localnic care vrea sa petreaca mai mult timp in orasul sau ,dar si unui vizitator care se ghideaza intr-un loc strain.

Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul ideii?

Ne dorim ca site-ul nostru sa prezinte o harta a orasului ,marcand punctul unde ne aflam ,dar si toate sursele de apa plus toaletele publice. Ne propunem ca la acesarea hartii sa apara si alte evenimente care au loc in Cluj in aceasta perioada ,pentru a atrage si pe aceasta cale cat mai multe persoane catre adunarile culturale. Mai mult ,pentru locatiile partenere ne dorim sa afisam si cele mai recomandate produse din meniul lor. Site-ul isi doreste sa prezinte si un review ,atat al centrelor de interes ,cat si ale cafenelelor.

Cărei nevoi a comunității clujene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde ideea voastră?

Consideram ca ideea proiectului se raporteaza nevoii de eficientizare a informatiilor care ajuta la o experienta mai facila in orasul nostru.Prin prezentarea acestor stiri oamenii se pot bucura mai mult si de celelalte oportunitati ale orasului.Speram ca acest proiect sa vina ca un sprijin atat pentru cetateni ,cat si pentru institutile culturale.
Cui doriți să vă adresați?
Copii (0-13 ani), Tineri (14-35 de ani), Adulți (35-59 de ani) , Persoane în vârstă (peste 60 de ani)
Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)
Consideram ca initiativa noastra poate fi de interes indiferent de grupul de provenienta ,reusind chiar sa ajute si persoanelor care se afla in Cluj ,multumita celorlaltor activitati culturale precum Untold,TIFF,Jazz in the Park ,etc.

Cum doriți să promovați această idee?

Intrucat proiectul nostru se adreseaza celor doua categorii,noi am avea urmatoarele strategii: Pentru Clujenii am desemina stirea prin intermediul: Cafenelelor partenere Producatorilor de continut locali si magazinelor care promoveaza sustenabilitatea Retelelor de socializare ,atat prin promovari ,cat si prin conturile proprii. Pentru vizitatorii am oferii informatii prezentate prin: Site-uri si platforme destinate calatoritului(couchsurfing,tiktok) prin conturile proprii Influenceri
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Prin lansarea acestui proiect ne propunem sa dezvoltam imaginea orasului,de a facilita si promova punctul turistic . In plus,ne dorim sa putem oferi un sprijin unei vieti mai dezvoltate si eficiente locuitorilor clujeni.Consideram ca proiectul poate veni in

Înapoi la idei

Scrie-ne pe Messenger