Inițiative
număr voturi
27
Sesiunea de vot s-a încheiat.
Wakai Volleyball
Volei
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Our team consists of three high school students from Cluj-Napoca that are passionate about spreading the beauty and joy of the sport called volleyball. We are hoping that through this project, we can increase the popularity of this extremely underrated sport, and at the same time offer young people from Cluj-Napoca an opportunity to live a healthy life and learn something new, while making new friends and having fun in an inclusive environment.
Locul derulării inițiativei (locul fizic sau mențiunea „online”, eventual detalierea platformei/soluției online)
Parcul nou inaugurat
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Inițiativa noastră constă într-o serie de 3 ieșiri la volei pe parcursul lunii septembrie, și anume pe 10, 17 și 24 septembrie, deschisă, și bineînțeles, gratuită pentru orice doritor, de orice nivel; atât pentru începători (care vor fi învățați și îndrumați de către profesioniști) cât și pentru intermediari și avansați. Aceste ieșiri se vor desfășura pe terenurile sintetice de volei din parcul nou inaugurat "La terenuri" din Mănăștur, astfel încurajând popularizarea acestui parc și zonei Mănăștur în rândul tinerilor (și nu numai). De asemenea, toți participanții la aceste ieșiri vor beneficia de apă gratuită, achiziționată din fondurile acestei inițiativei. Astfel, scopul inițiativei noastre este de a oferi tinerilor clujeni oportunitatea de a juca și învăța volei într-un mediu sănătos, organizat și inclusiv, îmbinând învățarea, sănătatea și profesionalismul cu socializarea, destnderea și distracția.
Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul inițiativei?
3 ieșiri constând în: -Jocuri competitive de volei -Activități speciale cu scopul învățării începătorilor -Provocări adresate către jucătorii avansați -Pauze de hidratare -Discuții constructive
Cărei nevoi a comunității clujene sau nevoi specifice tinerilor credeți că răspunde inițiativa voastră?
Nevoia tinerilor de a face sport Nevoia tinerilor de a face parte dintr-o comunitate Nevoia tinerilor de socializare Nevoia tinerilor de a ieși în aer liber Nevoia tinerilor pentru îndrumări în domeniul sportului
Cui doriți să vă adresați?
Tineri (14-35 de ani)
Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)
Pasionați de sport, Tineri, Elevi, etc
Cum doriți să promovați această inițiativă?
Promovarea inițiativei noastre se va face în mare parte în mediul online, și anume pe rețelele de socializare utilizate de majoritatea tinerilor, astfel grupul țintă pentru activitatea noastră fiind atins.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Echipa noastră, "Wakai Volleyball", urmărește mai mult decât câteva ieșiri la distracție și jucat volei. Efectul dorit de echipa noastră prin această inițiativă este popularizarea voleiului la nivel clujean, și chiar românesc. În opinia noastră, oportunitățile tinerilor clujeni de a juca volei sunt extrem de scăzute, în comparație cu alte sporturi, precum fotbalul sau tenisul. De aceea dorim să răspândim pasiunea noastră pentru volei printre tinerii clujeni, cu ajutorul com'ON Cluj! De asemenea, un alt efect pe care îl urmărim este atragerea tinerilor înspre zona Mănăștur și promovarea noului parc construit de Primăria Cluj-Napoca, "La terenuri".
Înapoi la inițiative
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
 • Visit Cluj
 • Banca Comercială Română
 • Cluj for European Year of Youth 2022
 • Centrul Cultural Clujean
 • Federația Tinerilor din Cluj
 • Centrul de Resurse Citizen Y
 • Consiliul Județean al Elevilor Cluj
 • Uniunea Liceenilor Maghiari din județul Cluj
 • ClujHub
 • Casa de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca
Ediții anterioare
Scrie-ne pe Messenger