Inițiative
număr voturi
27
Sesiunea de vot s-a încheiat.
FunArt
Educație timpurie în aer liber
Locul derulării inițiativei
Parcul Central Cluj și Parcul Iulius Mall
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Scopul nostru este de a crea un spectacol pentru publicul tânăr al comunității, dar care tot odată să fie o activitate de familie. Astfel proiectul nostru se încadreze în categoria GROW-UP. Planul nostru este de a avea 6 reprezentații gratuite, în spațiile publice ale Municipiului Cluj-Napoca, cum ar fi Parcul Central, sau Parcul Iulius Mall, pe timpul verii. Dorim ca acțiunea noastră să îi determine atât pe copii, cât si pe părinți, să rămână conectați la a învăța lucruri și valori morale și sociale și pe perioada vacanței, când nu sunt activități care să le insufle aceste valori. Dorim să colaborăm cu o actriță, împreună cu ea să elaborăm o structura a spectacolului. Procesul efectiv de lucru la spectacol să fie în luna mai, astfel din luna iunie să putem organiza câte două reprezenații lunare la una din locațiile menționate.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
În cadrul proiectului va fi realizat un spectacol de baloane de săpun combinat cu păpușărie. Dorim ca acest spectacol să anime, să dezvolte imaginația și creativitatea celor mici, dar care să implementeze și valori civice și morale. Dorim de asemenea să combatem anti-bullingul.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Proiectul nostru tinde înspre dezvoltarea publicului tânăr, aducându un plus patrimoniului cultural al municipiului.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Grupul țintă sunt în special copii, dar ne dorim ca această activitate să fie dedicată întregii familii. Fiind un spectacol pe care vrem să îl desfășurăm pe timpul verii, scopul nostru e de a determina părinții să participe cu copii lor la cât mai multe activități.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Considerăm că este o acțiune benefică întregii comunități. Beneficiari direcții sunt copii, beneficiari indirecți sunt părinții, iar noi estimăm prezența unui număr ridicat de spectactori la reprezentații. Fiind 6 reprezentații în aer liber, estimăm un public de aproximativ 100 de persoane per spectcaol.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
  • Visit Cluj
  • Cluj-Napoca 100
  • Centrul Cultural Clujean
  • Federația Tinerilor din Cluj
  • Asociația Fapte
  • Niște Oameni
  • Consiliul Județean al Elevilor Cluj