Inițiative
număr voturi
18
Sesiunea de vot s-a încheiat.
HES
FEEL THE RHYTHM
Locul derulării inițiativei
Casino Centru de Cultură Urbană Cluj-Napoca
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Evenimentul cultural FEEL THE RHYTHM este destinat tineriilor din Cluj-Napoca pasionați de dans și muzică, care însă nu au avut ocazia de ași dezvolta capacitățiile în acest cadru, dar doresc să își demonstreze talentul inedit în dans. Din aceasta cauză am avut intenția de a organiza un concurs de dans, în care le e oferită posibilitatea de a se întâlni cu persoane de interes comun și a concura pentru un premiu valoros. Concursul constă din două probe : În prima parte a concursului participanți își vor putea dovedi talentul în dans printr-o coreografie scurtă. Echipele cu cele mai bune producți vor fi selectate pentru etapa următoare de către un juriu de trei persoane. În continuare, concurenții vor trebui să își pună în aplicație cretivitatea prin dans, deoarece va fi aleasă câte o piesă diferită pentru fiecare echipă de către organizatori. În cele din urmă, până când juriul va decide care echipă este cea câștigătoare, pe scenă vor dansa invitați speciali dintr-o echipă profesională de dans. După anunțarea câșigătoriilor ringul de dans va fi deschis pentru toate persoanele doritoare să se distreze alături de concurenți pe piese contemporane. Pentru a concura este nevoie de înscriere anterioară. Concursul e destinat pentru orice persoană sau grup de maxim 6 persoane, între vârste de 16-35 ani. Participarea este gratuită pentru oricine.
Ce activități vor fi realizate în cadrul inițiativei?
Activititatea principală constă dintr-un concurs de dans destinat tinerilor pasionați de dans care nu au avut șansa de ași demonstra abilitățiile. După care aceștia vor avea ocazia de a se întâlni cu un grup de dansatori profesioniști, care vor performa o coreografie. Dar vor avea și posibilitatea de a fi evaluați de un juriu, primind și sfaturi valoroase de la aceștia. În final, atât participanții, cât și spectatorii, juriul, invitații speciali și organizatori vor fi așteptați la petrecerea din locul respectiv.
Cărei nevoi a comunității clujene credeți că răspunde proiectul vostru?
Proiectul este ideal pentru persoanele pasionate de dans sau pur și simplu doritoare de ași petrece timpul într-o comunitate energetică, fie ca spectatori sau ca și concurenți, în aer liber și atmosferă plăcută printr-un spectacol interesant și muzică încântătoare.
Unde, către ce grupuri țintă și cum doriți să promovați această inițiativă?
Promovarea inițiativei va fi realizată prin intermediul rețelelor de scoializare ( facebook și instagram ) , precum și prin flyere împărțite stradal și în instituții didactice și uniuni studențești. Publicul vizat este compus din tinerii pasionați de dans, cu vârste cuprinse între 16-35 ani, dar și persoanele interesate de evenimente culturale din Cluj-Napoca.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Așteptăriile noastre privind efectul evenimentului sunt de a încuraja comunitatea clujeană să își arate capacitățiile ascunse prin dans. În plus, prin acest proiect am atrage atenția asupra efectelor pozitive a dansului : de a se detașa de problemele ziilnice și a se elibera prin dans de acestea. Percepem ca un posibil rezultat aducerea în evidență a efectelor pozitive a activitații sportive a dansului.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Da
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
  • Visit Cluj
  • Cluj-Napoca 100
  • Centrul Cultural Clujean
  • Federația Tinerilor din Cluj
  • Asociația Fapte
  • Niște Oameni
  • Consiliul Județean al Elevilor Cluj