Noutăți
Calendarul Com’ON Cluj-Napoca modificat! Cum poți vota?
Calendarul Com’ON Cluj-Napoca modificat! Cum poți vota?

Am primit de la voi multe idei, ceea ce ne bucură enorm, însă mai avem nevoie de puțin timp pentru a le verifica pe toate, de aceea vă cerem răbdarea pentru încă o săptămână până vom publica ideile care intră în procesul de vot. Astfel și calendarul Com’ON a fost modificat, iată noul calendar:

·         9 – 21 august – Verificarea tehnică a ideilor

·         22 august – 18 septembrie, ora 12 (prânz) – Derularea votului și anunțarea ordinii ideilor în urma votului

·         19 septembrie – 21 noiembrie - Implementarea și raportarea ideilor care beneficiază de susținere financiară

 

Cine poate vota?

Oricare persoană care și-a creat un cont personal pe platforma bugetareparticipativa.ro poate să-și exprime votul în cadrul procesului participativ Com’ON Cluj-Napoca. Dacă o persoană nu are încă un cont, își poate crea unul și în perioada derulării votului.

Persoana care și-a creat sau urmează să-și creeze un cont personal declară la înregistrare relația sa în raport cu municipiul Cluj-Napoca (locuiesc/studiez/lucrez în Cluj-Napoca).

Datele personale ale fiecărui utilizator vor fi gestionate de Primăria Cluj-Napoca în conformitate cu termenii și condițiile prezentate pe platforma bugetareparticipativa.ro.

 

Cum se poate vota?

Votul poate fi exprimat pe pagina web www.comoncluj.ro - secțiunea VEZI IDEILE, intrând pe descrierea unei idei și apăsând butonul VOTEZ. Platforma va evidenția numărul de voturi rămase disponibile și faptul că ideea a fost votată deja de utilizator (dacă este cazul).

RECUPERARE PAROLĂ: Dacă aveți deja utilizator pe bugetareparticipativa.ro dar ați uitat parola (se mai întâmplă), puteți să cereți recuperarea sa pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat. După ce vă sosește un e-mail de recuperare, puteți să vă actualizați parola. În acest caz nu uitați să vă re-logați și mai apoi să reveniți pe comoncluj.ro pentru a vă exprima voturile.

Alte noutățiVezi toate
Scrie-ne pe Messenger