Noutăți
Iată ideile ce vor fi implementate de tineri în această toamnă!
Iată ideile ce vor fi implementate de tineri în această toamnă!

Iată aici lista ideilor care vor fi implementate până la sfârșitul lunii noiembrie atât în oraș cât și online: www.comoncluj.ro/initiative

Felicitări tuturor! You did great!

Dragi clujeni, vă mulțumim pentru implicare și pentru voturi, ați fost super! În perioada de vot s-au strâns 9.263 de voturi de la 3.771 de votanți.

În cadrul Com’ON Cluj-Napoca 2023 vor prinde viață 36 de idei între care se numără un concert de muzică clasică caritabil, un festival de reciclare, un atelier de gătit pentru cei mici, clase de prim-ajutor pentru familiile din Pata Rât, o tabără de psihoeducație, un atelier cu jucării de lemn și scriere creativă, yoga în aer liber și multe alte evenimente distractive și educative. 

Între câștigătorii din acest an se numără 8 idei propuse de grupuri din categorii speciale - 5 idei propuse de tineri cu vârste între 14 și 18 ani și 3 idei propuse de grupuri cu oportunități reduse.

Dintre acestea, 5 idei au fost selectate pe baza unui clasament al ideilor propuse de grupuri din categorii speciale, clasament aflat în afara celui general (conform regulamentului procesului participativ).

Celelalte 3 idei - propuse de tineri cu vârste între 14 și 18 ani - sunt ocupantele primelor trei locuri în clasamentul general.

Vă invităm să urmăriți platformele noastre de social media pentru noutăți și să participați la cât mai multe evenimente organizate de tineri!

Să ne întâlnim cât mai des!

Alte noutățiVezi toate
Scrie-ne pe Messenger