Noutăți
It's ON: Start înscrieri la Com'ON Cluj-Napoca '23!
It

Let's do well together!

Aveți o idee - sau mai multe - care poate aduce o schimbare în bine în comunitatea locală? Buuuun! Înscrieți-o la Com’ON Cluj-Napoca ‘23!

Cine poate participa? Grupuri informale formate din minimum 3 tineri cu vârsta cuprinsă între 14 – 35 de ani care locuiesc, studiază sau muncesc în Cluj-Napoca.

Ce condiții trebuie să îndepliniți? Să vă înscrieți ideile în echipă, iar activitățile propuse trebuie să ofere acces liber pentru public. Citiți întregul regulament aici: comoncluj.ro/regulament

Ce fel de idei căutăm? Idei care se adresează clujenilor, mai ales comunității tinere din oraș, idei care se concentrează pe îmbunătățirea stării de bine, a calității vieții, a perspectivei de viitor a comunității, idei care răspund la diferitele nevoi ale clujenilor, idei inovative, sustenabile, incluzive. Pe scurt, idei prin care we can do well together.

Formularul de înscriere îl găsiți aici: comoncluj.ro/register

Termen-limită înscrieri idei: luni, 8 august, ora 12:00 la prânz.

În curând lista facilitatorilor Com’ON va fi completă și ei vor fi aici pentru voi pentru a vă susține, îndruma, pentru a vă ajuta chiar și în conceperea inițiativei. Căutați-i cu încredere!

Ce va urma? Vă veți împărtăși ideea cu cei din jur, clujenii o vor vota online, iar primele minimum 35 de inițiative cu cel mai mare număr de voturi vor fi sprijinite financiar de municipalitate și BCR cu câte 4.500 de lei și vor fi puse în practică chiar de voi!

Aici puteți citi mai multe despre ce este și ce dorește Com’ON Cluj-Napoca ’23.

Alte noutățiVezi toate
Scrie-ne pe Messenger