Noutăți
Cum se poate vota?
Cum se poate vota?

Cine poate vota?

Oricare persoană care și-a creat un cont personal pe platforma bugetareparticipativa.ro poate să-și exprime votul în cadrul procesului participativ Com’ON Cluj-Napoca. Dacă o persoană nu are încă un cont, își poate crea unul și în perioada derulării votului.

Persoana care și-a creat sau urmează să-și creeze un cont personal declară la înregistrare relația sa în raport cu municipiul Cluj-Napoca (locuiesc/studiez/lucrez în Cluj-Napoca).

Datele personale ale fiecărui utilizator vor fi gestionate de Primăria Cluj-Napoca în conformitate cu termenii și condițiile prezentate pe platforma bugetareparticipativa.ro.

Cum se poate vota?

Votul poate fi exprimat pe pagina web www.comoncluj.ro - secțiunea VEZI IDEILE, intrând pe descrierea unei idei și apăsând butonul VOTEZ. Platforma va evidenția numărul de voturi rămase disponibile și faptul că ideea a fost votată deja de utilizator (dacă este cazul).

RECUPERARE PAROLĂ: Dacă aveți deja utilizator pe bugetareparticipativa.ro dar ați uitat parola (se mai întâmplă), puteți să cereți recuperarea sa pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat. După ce vă sosește un e-mail de recuperare, puteți să vă actualizați parola. În acest caz nu uitați să vă re-logați și mai apoi să reveniți pe comoncluj.ro pentru a vă exprima voturile.

Câte idei se pot vota?

Fiecare persoană are dreptul la maximum 10 voturi exprimate pentru 10 idei. O idee nu poate fi votată de mai multe ori de către aceeași persoană. Odată ce a fost acordat, votul nu poate fi retras. Vă încurajăm să vă folosiți toate voturile.

Unde se poate urmări numărul de voturi pentru fiecare idee?

Voturile exprimate pot fi vizualizate la descrierea fiecărei idei în parte. Lista finală a rezultatelor va fi publicată în cursul zilei de 19 septembrie 2023, pe acest website.

Care idei au intrat în etapa de vot?

Toate ideile au fost supuse unei verificări tehnice care au ținut de caracterul clar și concis al descrierii idei și îndeplinirea unor condiții de bază cu privire la idei: vezi regulament aici. Toate ideile care au îndeplinit aceste condiții (prin descrierea originală sau prin completările primite în procesul de verificare tehnică) au avansat în etapa de vot public.

Care este perioada de derulare a etapei de vot?

Votul se derulează în perioada 22 august – 18 septembrie 2023, ora 12:00.

Let’s do well together! Let’s vote!

Alte noutățiVezi toate
Scrie-ne pe Messenger